Oferta noastra

Serviciu de nisa pentru romania

Serviciile de calitate sunt importante in luarea deciziei asupra achizitiei unui autoturism. Acum nu mai este nevoie sa mergi din targ in targ, sa te deplasezi de la un dealer la altul sau prin diverse parcuri auto. Situatie in care esti nevoit sa alegi dintr-o oferta limitata, autoturisme indoielnice, rulate pe drumurile din tara si nu in ultimul rand sa te expui unor imprejurari neplacute.

Edy Automobile este o companie specilizata, care comercializeaza prin intermediul licitațiilor auto online, o gama variata de autoturisme noi si second hand, ce cuprinde toate tipurile de marci si cu o lista variata de preturi. Autoturismele oferite publicului, au facut parte din flote auto in leasing sau din stocuri aflate in lichidare, rulate in Europa si au informatii exacte asupra specificatiilor tehnice sau a eventualelor daune minore, cu fotografi in detaliu. Clientul fiind astfel informat exact asupra conditiei tehnice reale a autoturismului.

Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice care doresc achizitionarea unuia sau mai multror autoturisme in conditii sigure, dintr-o oferta variata si de calitate.

Puteti alege dintr-o gama variata de autoturisme, din toata Europa.
Va asteptam la sediul nostru si un consultant va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru a face o achizitie de succes.