Masini pe comanda

Cumpara masina preferata, in siguranta si cu incredere.

Echipa Edy-Automobile iti gaseste cele mai bune oferte, ca tu sa-ti cumperi masina dorita. Fie ca doresti o masina noua sau second hand sau doar ai nevoie de consultanta de specialitate pentru intocmirea actelor echipa Edy-Automobile este alaturi de tine pentru a face alegerea corecta. Consultantii nostri vor gasi masina potrivita pentu bugetul, nevoile si preferintele tale.

In parcul auto aducem pentru clientii nostri masini pe comanda din Germania, Belgia, Olanda si multe alte tari, garantand provenienta autovehiculelor si starea lor tehnica. Fiecare autovehicul este insotit de o fisa in care sunt specificate detaliile acestuia: conditia masinii, starea sa, istoricul reviziilor, plus alte informatii utile pentru client.

Etapele pentru achizitionarea unui automobil:

1. Pentru comenzi si consultari ne poti scrie pe adresa de email info@edy-automobile.ro sau ne poti contacta la nr. de telefon: +40 (744) 362 135. Un consultant va prelua comanda.

2. In functie de buget si preferinte putem sa iti oferim variante potrivite personalizate pentru solicitarea ta.

3. Dupa consilierea in vederea achizitionarii autoturismului decizia cumpararii unei masini va fi perfectata de un contract de perfectare a achizitiei.